Naše usluge

Kada imate problem s vodom, ovisite o stručnjacima koji će ga lakoćom riješiti. Vaše probleme želite riješiti čim prije, po pristupačnim cijenama ali od strane stručnjaka koji vam garantiraju za svoj posao. Tu smo za vas.

Obratite nam se i mi ćemo pronaći najbolje rješenje!

Naši klijenti nas vole - nama je bitno da posao bude obavljen po vrhunski, u što kraćem vremenu po najnovijim standardima te da svi naši klijenti budu zadovoljni (bez iznimaka!). 

Vodoinstalaterski popravci

Kada se pojave problemi s vodom, najbolje je pozvati u pomoć stručnjake kako ne bi napravili još veću štetu. Naši vodoinstalateri su vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom na malim i velikim projektima, prepustite nama da riješimo vaš problem u najkraćem mogućem roku.

Dijagnoza problema

Ukoliko je potrebno utvrditi gdje se nalazi problem, naš stručan tim će pronaći problem, utvrditi kvar te ponuditi najbolja rješenja za popravljanje problem i osiguravanje kako se problem ne bi ponavljao.

Motaža

Ukoliko vam je potrebna montaža, bilo novog uređaja ili želite zamijeniti stari i dotrajali uređaj. Od najmanje instalacije glave za tuš do kompletne zamjene svih uređaja u kupaoni, tu smo za vas.